Stamcelleaktivering

Få Volumen igen

Behandling af hårtab

Stamcelleaktivering

Fylde til dine øjenbryn, eller hvad med en proaktiv insats for tyndt hår eller pletskaldethed,
Ved stamcelleaktivering har du muligheden for at kunne genakktivere de tynde områder.

Hvad er stamcelleaktivering?

Vi ved, der er findes stamceller i hver hårsæk, selv i områder hvor der ikke længere vokser hår. Ved stamcelleaktivering stimulerer vi stamcellerne i hårsækkene. Dette gøres ved at trænge ind i hårsækkene med en speciel lille nål.

Hvordan foregår behandlingen?

Vores behandler vil behandle de områder, hvor der er behov for at aktivere stamcellerne. Med en speciel nål trænger hun ind i hårsækkene og deponere stamcellevæsken i hovedbunden. Behandlingen gør ikke ondt, da nålen kun penetrerer hårsækkene, og den tilførte væske er ikke skadelig for hud eller helbred, da den udelukkende har en hårvækst skabende virkning.

 

Resultat?

For at få det optimale resultat, er det afgørende at anvende hjemmeplejende produkter, ligesom at du skal påregne 2-4 behandlinger. Den hårvækst skabende væske, er det, der er med til at skabe nye fine hår, og for at styrke dem, er det derfor vigtig at anvende serum til at booste de nye hår.

Hos WOA STUDIO sørger vi for at give dig udførlig vejledning i anvendelse af hjemmeplejeprodukterne, og du vil efter ca. 3 måneder se resultaterne.

Priser :

Stamcellebehandling øjenbryn : 750 kr.  (Ca.15 min)

Stamcellebehandling (lille område) : 1100 kr.  ( Ca. 30 min)

Stamcellebehandling (stort område) : 1800 kr. ( ca. 60 min )

Behandlinger

Mesoterapi

Det kan være, at du har små rynker, du gerne vil have fjernet på en skånsom måde – eller du gerne vil have naturlige og fyldige læber. Dette er muligt at opnå gennem mesoterapi, som samtidig giver et harmonisk resultat, som får dit ansigt til at syne både yngre og friskere.

Laser

Har du en uønsket tatovering, permanent makeup, eller er du ramt af pigmentforandringer i huden, så tilbydes der muligheden for at fjerne disse, på en skånsom og sikker måde, ved hjælp af laser. Derudover tilbydes ansigtsbehandlinger udført med laser. 

Ansigtsbehandlinger

Har du udfordringer med uren, solskadet eller hyperpigmenteret hud m.m, så tilbydes der special ansigtsbehandlinger udført med laser, needling eller Fire and Ice udfra din problemstilling. Disse behandlinger giver effektive og langsigtede resultater.

Permanent Makeup

Opnå de smukke fyldige bryn, som du ønsker, lipglosseffekt på dine læber, eller hvad med eyeliner, der sparer dig tid hver morgen. Fordele er der mange af, når du får udført Permanent Makeup hos WOA Studio, så du få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Eyelash Extension

Ønsker du kraftigere vipper samt markant forlængelse af dine vipper, mens du bibeholde det naturlige udseende, er single lashes løsningen for dig. Under behandlingen påsættes et kunstig hårstrå på hver enkelte af dine egne vipper en efter en.

Lash lift

Hos WOA kan du få Lash lift, der giver dine naturlige vipper et smukt og harmonisk løft. Dette får dem til at syne længere og mere fyldige. Resultatet heraf vil kunne ses i 6-8 uger. Behandlingen udføres altid med kreatin boost og lash botox, som styrker og plejer dine vipper.

Stamcelleaktivering

Er du ramt af hårtab, er stamcelleaktivering muligvis en løsning dig. Stamcelleaktivering er en teknik, hvor vi kan fremme din naturlige hårvækst ved hjælp af en lille nål. Huden berøres let, hvorefter der tilføres et vækstfremmende produkt, så håret bliver mørkere og fyldigere.

WOA Studio

WOA STUDIO drives af Helle Ditlev Jensen & Anette Gamskær Sørensen i Skive.

Vi glæder os til at få besøg af dig!

Kontakt

 

Tlf. +45 22206116

Kontakt@woastudio.dk

Besøg os

 

Østertorv 6, st 

7800 Skive

 

Betalingsmuligheder

 

handelsbetingleser & privatlivspolitik

Handels- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vil du have mere inspiration?

 

Følg os