Single Eyelash Extension

Fyldige lange vipper

Det naturlige mascara look

 

Hvad er Single Lash Extension?

Ved single Lash Extension påsætter vi en kunstig vippe for hver af dine egne vipper, derfor er Single Lash Extension fantastisk, hvis du gerne vil opnå et naturligt mascara look.

________________________________________________________________

Hvad er Single Lash Extension?

Ved single Lash Extension påsætter vi en kunstig vippe for hver af dine egne vipper, derfor er Single Lash Extension fantastisk, hvis du gerne vil opnå et naturligt mascara look.

________________________________________________________________

Hvordan foregår Single Lash Extension?

Selve behandlingen varer ca. 3 timer, hvis det er første gang, du skal have Extensions på. I den tid vil du ligge behageligt på briksen under hele behandlingen. Dine nederste vipper holdes nede, og der sættes et kunstig hår på hver af dine naturlige hår.

Har du sarte øjne, så oplys gerne om det inden behandingen, eller bruger du kontaktlinser, så skal du møde op til behandlingen uden, da limen kan påvirke kontaktlinserne.

________________________________________________________________

Hvor længe holder behandlingen?

For at holde vipperne flotte, så anbefaler vi, at de fyldes op efter 2-4 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne.

Vi anbefaler at bruge vippeserum for at bibeholde de naturlige vippers sundhed, da det giver fugt til vipperne. Det sørger for at ens naturlige vipper bliver tykkere, længere, og at man får flere af dem, hvilket betyder, man kan påsætte endnu flere extensions.

For at opnå den bedste holdbarhed, vil vores behandler rådgive dig vedrørende, hvilke produkter, der med fordel kan anvendes ved afrensning, makeup osv.

Hvis du ikke længere ønsker at have vipperne på,  så anbefaler vi at du få dem aftaget hos os, således du ikke at skader dine naturlige vipper.

________________________________________________________________

PRISER PÅ BEHANDLING AF SINGLE LASH EXTENSIONS

Singel Lash Extension (Nyt sæt) : 700 kr.

Singel Lash Extension (Mellem opfyldning) : 400 kr.

Singel Lash Extension (Stor opfyldning) : 525 kr.

Aftagning af Singel Lash Extension : 200 kr.

 

Behandlinger

Mesoterapi

Det kan være, at du har små rynker, du gerne vil have fjernet på en skånsom måde – eller du gerne vil have naturlige og fyldige læber. Dette er muligt at opnå gennem mesoterapi, som samtidig giver et harmonisk resultat, som får dit ansigt til at syne både yngre og friskere.

Laser

Har du en uønsket tatovering, permanent makeup, eller er du ramt af pigmentforandringer i huden, så tilbydes der muligheden for at fjerne disse, på en skånsom og sikker måde, ved hjælp af laser. Derudover tilbydes ansigtsbehandlinger udført med laser. 

Ansigtsbehandlinger

Har du udfordringer med uren, solskadet eller hyperpigmenteret hud m.m, så tilbydes der special ansigtsbehandlinger udført med laser, needling eller Fire and Ice udfra din problemstilling. Disse behandlinger giver effektive og langsigtede resultater.

Permanent Makeup

Opnå de smukke fyldige bryn, som du ønsker, lipglosseffekt på dine læber, eller hvad med eyeliner, der sparer dig tid hver morgen. Fordele er der mange af, når du får udført Permanent Makeup hos WOA Studio, så du få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Eyelash Extension

Ønsker du kraftigere vipper samt markant forlængelse af dine vipper, mens du bibeholde det naturlige udseende, er single lashes løsningen for dig. Under behandlingen påsættes et kunstig hårstrå på hver enkelte af dine egne vipper en efter en.

Lash lift

Hos WOA kan du få Lash lift, der giver dine naturlige vipper et smukt og harmonisk løft. Dette får dem til at syne længere og mere fyldige. Resultatet heraf vil kunne ses i 6-8 uger. Behandlingen udføres altid med kreatin boost og lash botox, som styrker og plejer dine vipper.

Stamcelleaktivering

Er du ramt af hårtab, er stamcelleaktivering muligvis en løsning dig. Stamcelleaktivering er en teknik, hvor vi kan fremme din naturlige hårvækst ved hjælp af en lille nål. Huden berøres let, hvorefter der tilføres et vækstfremmende produkt, så håret bliver mørkere og fyldigere.

WOA Studio

WOA STUDIO drives af Helle Ditlev Jensen & Anette Gamskær Sørensen i Skive.

Vi glæder os til at få besøg af dig!

Kontakt

 

Tlf. +45 22206116

Kontakt@woastudio.dk

Besøg os

 

Østertorv 6, st 

7800 Skive

 

Betalingsmuligheder

 

handelsbetingleser & privatlivspolitik

Handels- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vil du have mere inspiration?

 

Følg os