Mesoterapi

Ansigtsskønhed

 Ansigtsskønhed kan fremhæves ved symmetri, volumen og intensitet til dig, der gerne vil have en nænsom behandling med mesoterapi.

Mesoterapi

Det kan være, at du har små rynker, du gerne vil have fjernet på en nænsom måde – eller du gerne vil have naturlige og fyldige læber? Dette er muligt at opnå gennem mesoterapi, hvor der anvendes hyaluronsyre i det øverste hudlag. Igennem mesoterapi er det muligt at få et harmonisk resultat, som får dit ansigt til at syne både yngre og friskere.

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er både en rynkeudglattende og læbeforstørrende behandling, hvor hyaluronsyre injiceres ved hjælp af en specialudviklet mesogun. Anvendelse af mesogun giver en sikker og nøjagtig behandling, der sikrer en jævn og perfekt fordeling af hyaluronsyre i huden, da mesogunen ikke stikker dybere end 1,5 mm. Hyaluronsyre er et stof, vi naturligt producerer i kroppen. Den er med til at give huden sin fugtighed og elasticitet, men med alderen reduceres kroppens egen mængde af hyaluronsyre.

Hvad er fordelene?
  • Ideel til dybe rynker og læbeforstørrelse.
  • Holdbarheden vil typisk være imellem 8-10 måneder ved 2 behandlinger.
  • Ingen strutlæber grundet det bløde produkt.
  • Konsultation og behandlingen samme dag.

Under og efter behandlingen vil huden naturligvis være hævet. Hævelsen aftager efter 1-2 døgn. Her er det vigtigt at tage imente, at resultatet efter afsluttet behandling først vil kunne ses efter 14 dage. 

Der kan derfor i enkelte tilfælde opstå ujævnheder, og derfor anbefales det, at behandlingen opdeles i to separate behandlinger med 2-4 ugers mellemrum. Det giver nemlig muligheden for at udjævne eventuelle ujævnheder og på samme tid forlænge holdbarheden.

Gør det ondt?

Under selve behandlingen kan det godt svie en smule de steder, hvor der injiceres.

Inden behandlingen udføres, påføres der dog bedøvelsecreme til ansigtet eller læber, som skal virke i 30 min.

Læberne er særligt følsomme, så her anvendes også lokalbedøvelse i selve produktet.

Pris

PRISER PÅ MESOTERAPI RYNKEUDFYLDELSE OG LÆBER

  • 0,5 ml. 1.400,00 kr.
  • 1,0 ml. 1.950,00 kr.
  • 1,5 ml. 2.750,00 kr.
  • 2,0 ml. 3.450,00 kr.

Behandlingen tager ca. 60 min.

Behandlinger

Mesoterapi

Det kan være, at du har små rynker, du gerne vil have fjernet på en skånsom måde – eller du gerne vil have naturlige og fyldige læber. Dette er muligt at opnå gennem mesoterapi, som samtidig giver et harmonisk resultat, som får dit ansigt til at syne både yngre og friskere.

Laser

Har du en uønsket tatovering, permanent makeup, eller er du ramt af pigmentforandringer i huden, så tilbydes der muligheden for at fjerne disse, på en skånsom og sikker måde, ved hjælp af laser. Derudover tilbydes ansigtsbehandlinger udført med laser. 

Ansigtsbehandlinger

Har du udfordringer med uren, solskadet eller hyperpigmenteret hud m.m, så tilbydes der special ansigtsbehandlinger udført med laser, needling eller Fire and Ice udfra din problemstilling. Disse behandlinger giver effektive og langsigtede resultater.

Permanent Makeup

Opnå de smukke fyldige bryn, som du ønsker, lipglosseffekt på dine læber, eller hvad med eyeliner, der sparer dig tid hver morgen. Fordele er der mange af, når du får udført Permanent Makeup hos WOA Studio, så du få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Eyelash Extension

Ønsker du kraftigere vipper samt markant forlængelse af dine vipper, mens du bibeholde det naturlige udseende, er single lashes løsningen for dig. Under behandlingen påsættes et kunstig hårstrå på hver enkelte af dine egne vipper en efter en.

Lash lift

Hos WOA kan du få Lash lift, der giver dine naturlige vipper et smukt og harmonisk løft. Dette får dem til at syne længere og mere fyldige. Resultatet heraf vil kunne ses i 6-8 uger. Behandlingen udføres altid med kreatin boost og lash botox, som styrker og plejer dine vipper.

Stamcelleaktivering

Er du ramt af hårtab, er stamcelleaktivering muligvis en løsning dig. Stamcelleaktivering er en teknik, hvor vi kan fremme din naturlige hårvækst ved hjælp af en lille nål. Huden berøres let, hvorefter der tilføres et vækstfremmende produkt, så håret bliver mørkere og fyldigere.

WOA Studio

WOA STUDIO drives af Helle Ditlev Jensen & Anette Gamskær Sørensen i Skive.

Vi glæder os til at få besøg af dig!

Kontakt

 

Tlf. +45 22206116

Kontakt@woastudio.dk

Besøg os

 

Østertorv 6, st 

7800 Skive

 

Betalingsmuligheder

 

handelsbetingleser & privatlivspolitik

Handels- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vil du have mere inspiration?

 

Følg os