Laser

Nænsomme laserbehandlinger

Fjernelse på en sikker og skånsom måde både tatoveringer og pigmentforandringer samt langsigtigt gode ansigtsbehandlinger.

Laser

Har du en uønsket tatovering, permanent makeup eller er du ramt af pigmentforandringer i huden?
Så tilbyder jeg muligheden for at fjerne disse ved hjælp af laser på en skånsom og sikker måde.
Skulle du derudover have et ønske om at forskønne din hud yderligere, så tilbyder jeg ansigtsbehandlinger udført med laser.
Denne kombination sikrer en dybdegående og effektiv behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Hollywood Carbon Peeling

Fjernelse af pigmentpletter

Fjernelse af tatoveringer

Fjernelse af permanent makeup

Hollywood Carbon Peeling

Carbon peeling er en laserbehandling designet til at dybderense og give huden en opstammende effekt.
Huden afrenses her for urenheder og efterfølgende påføres en speciel carbonmaske og behandles derefter ved en special udviklet laser.

Laserskudende reagerer sammen med carbonmasken, som renser og opstrammer din hud ved at øge collagen produktionen i huden, mindsker evt. karsprængninger og har en utrolig god virkning mod acne og fedtet hud.

Velegnet til:
– Uren og fedtet hud
– Store porer
– Fine linjer og rynker
– Karspræninger

Behandlingen tager ca. 60 min

Pris:

895 kr.

Kurforløb:

Bedste resultater opnås ved et behandlingsforløb på 3-4 gange med 3-4 ugers interval.

Pris for et kurforløb (3 behandlinger) 2100 kr. Spar 585 kr.

Fjernelse af pigmentpletter

En laserbehandling af pigmentpletter er meget skånsom og foregår ved brug af Q-Switched YAG-laser, der er den bedst testede og mest effektive laser på markedet. Laserstålen ødelægger pigmentet og pigmentet bliver absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder, at pigmentet forsvinder gradvist.

For at opnå det fulde udbytte af behandling skal man undgå sol gerne 4 uger før behandling og anvende solfaktor 50+ mens behandlingen står på. Efterfølgende anbefales det at fortsætte med at anvende solbeskyttende behandling, for at beskytte huden mod de skadelige UV-stråler.

Mulige bivirkninger ved laserbehandling af pigmentforandringer
Behandlingen kan give en brændende fornemmelse og rødmen i huden svarende til den effekt, som man får af for meget sol.
Hævelse kan i sjældne tilfælde forekomme 1 til 2 dage efter behandling. Et let snavset udseende området kan forekomme 1-2 dage efter behandlingen, grundet overfladisk pigmentering. Denne pigmentering vil forsvinde naturligt af i løbet af 3 til 14 dage.

Velegnet til:

– Pigmentering ( Melasma kan dog komme igen ved hormonelle forandringer)

– Solskader

Behandlingen tager fra 40 min.

Pris:

Næse/lille område: Kr. 500,00
Pande/kinder: Kr. 900,00
Hals/bryst: Kr. 1.500,00
Hele ansigtet: Kr. 1.700,00
Hele ansigtet + hænder og bryst: Kr. 2.500,00
Prisen er inkl. 1 behandling.

Forløb:

Antallet af laserbehandlinger afhænger af patientens hud, og hvilken type pigmentforandringer der behandles, samt graden af pigmentforandringen. Du skal typisk forvente et forløb på mellem 2-4 behandlinger for at opnå det optimale resultat.

 

Fjernelse af tatoveringer

Jeg tilbyder fjernelse af tatovering med en Q-Switched YAG-laser af den bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere.
Det betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt.
Samtidig er laseren skånsom og gør ingen skade på det omkringliggende væv.

YAG-laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har.
Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv.
Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer.
Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Behandlingen tager fra 45 min.

Pris:

Når du skal have laser fjernet en tatovering er prisen afhængig af størrelsen på den tatovering, som du ønsker at få fjernet.
Max 3×3 cm.: Kr. 450,00
Max 8×8 cm.: Kr. 700,00
Max 12×12 cm.: Kr. 900,00
Større end 12×12 cm.

Forløb:

Gentagelse efter 4-6 uger.
Hvor mange behandlinger, der skal til at fjerne en tatovering, afhænger af flere forskellige faktorer: Tatoveringen, hvilke pigmenter tatovøren har anvendt, hvor dybt i huden pigmentet ligger og patientens hudtype.

Fjernelse af permanent makeup

Permanent makeup er blevet en megatrend, men ikke alle resultater bliver som man ønsker. Ofte ses det, at folk ender med et alt for mørkt og hårdt makeup resultat i sin permanente makeup.

Dette sker ofte fordi pigmentet i huden er lagt alt for dybt, og ligesom en rigtig tatovering, kan det være problematisk at skille sig helt af med igen.

Hos Helle Ditlev hjælper dig ved at fjerne din permantente makeup, eller blot fade farven i den alt efter hvilket resultat du ønsker. Dette udførers på samme måde som ved fjernelse af tatovering.

Behandlingen tager fra 45 min.

Pris:

600 kr.

Forløb afhænger af hvor der er blevet brugt permanet makeup eller tatoveret bryn.

Behandlinger

Mesoterapi

Det kan være, at du har små rynker, du gerne vil have fjernet på en skånsom måde – eller du gerne vil have naturlige og fyldige læber. Dette er muligt at opnå gennem mesoterapi, som samtidig giver et harmonisk resultat, som får dit ansigt til at syne både yngre og friskere.

Laser

Har du en uønsket tatovering, permanent makeup, eller er du ramt af pigmentforandringer i huden, så tilbydes der muligheden for at fjerne disse, på en skånsom og sikker måde, ved hjælp af laser. Derudover tilbydes ansigtsbehandlinger udført med laser. 

Ansigtsbehandlinger

Har du udfordringer med uren, solskadet eller hyperpigmenteret hud m.m, så tilbydes der special ansigtsbehandlinger udført med laser, needling eller Fire and Ice udfra din problemstilling. Disse behandlinger giver effektive og langsigtede resultater.

Lash lift

Hos WOA kan du få Lash lift, der giver dine naturlige vipper et smukt og harmonisk løft. Dette får dem til at syne længere og mere fyldige. Resultatet heraf vil kunne ses i 6-8 uger. Behandlingen udføres altid med kreatin boost og lash botox, som styrker og plejer dine vipper.

WOA Studio

WOA STUDIO drives af
Helle Ditlev Jensen i Skive.

Jeg glæder mig til at få besøg af dig!

Kontakt

 

Tlf. +45 22206116

Kontakt@woastudio.dk

Besøg mig

 

Strandvejen 15D, 1 MF

7800 Skive

 

Betalingsmuligheder

 

handelsbetingleser & privatlivspolitik

Handels- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vil du have mere inspiration?

 

Følg os